Детски магазин КОМСЕД

Фирма КОМСЕД и Верига детски магазини КОМСЕД са сред водещите и най-бързо развиващи се фирми в областта на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Бургас и 23 ритейл магазина в София, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас, Свети Влас с обща площ от над 11,000 кв.м. и 90 мини обекта „КОМСЕД – Детски магазини на път” в бензиностанции OMV.
Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 15000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност.
КОМСЕД е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY PLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU, SMART TRIKE, MGA и много други. : КОМСЕД е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICE и др.), HASBRO (Nerf ,Furby, My little Ponny, Play-do и др.).
Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите ни марки, както и най-новите такива се предлагат само в магазините на КОМСЕД.
Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара през далечната 1989 година.